ECO TARGET

ECO TARGET je na osnovu  velikog broja istraživanja multidisciplinarnog tima naučnika, te ideja i inovativnih rešenja samih vlasnika stvorio novu paletu ekoloških proizvoda za bebe i malu decu, koji se plasiraju na domaće i inostrano tržište pod brendom BE ECO. Namenjeni su da obezbede miran i zdrav san vaše bebe.

Vlasnici firme su, u svom više od 15 godina dugom radu, patentirali više patenata koji su svoj vrhunski kvalitet potvrdili velikim zadovoljstvom korisnika u zemlji, regionu, Evropi, Rusiji i Japanu, ali i brojnim nagradama, zlatnim medaljama i plaketama za kvalitet na najznačajnijim domaćim i međunarodnim sajmovima i manifestacijama.

U današnje vreme mlade generacije prate mnoge stvari koje se nisu dešavale njihovim roditeljima.

 

Savremene tehnologije su otišle toliko daleko da ih genetska struktura novorođenih ne može pratiti, pa sintetički materijali i proizvodi izazivaju brojne alergije koje se nepovoljno odražavaju na zdravlje, rast i razvoj dece. Tragajući za materijalima koji su bliski našem genetskom nasleđu stvorena je paleta BE ECO exclusive ekoloških proizvoda, koji su proizvedeni od 100% čiste runske vune i najfinijeg 100% pamuka.

Naš glavni cilj je dobrobit Vašeg deteta koju pružamo kroz bezbednost, udobnost i funkcionalnost naših proizvoda.

Inovacije, kvalitet i zadovoljstvo naših kupaca i radnika deo su naše poslovne politike i na tim postulatima baziramo naš razvoj.