Birajte zdravlje

Zdravlje je najveća vrednost svakog čoveka. Ne možemo birati zdravlje, ali možemo izabrati zdrav način života. Zdrav način života nije nešto što nam je rodjenjem dato, već mora da se strpljivo razvija tokom života. Istraživanja su pokazala da praktikovanje zdravog načina života značajno unapredjuje zdravlje čoveka i to na mnogo načina. Za dobro zdravlje neophodan je balans u životu. Zdrav način života mora uključivati fizičku aktivnost, zdravu ishranu, dovoljno odmora i zdravog sna, te socijalnu interakciju.

Faza sna i odmora je jedna od najbitnijih. Naš organizam se oporavlja i jača za vreme spavanja i odmora. Tada se mišići obnavljaju, ponovo grade i jačaju. Dobro izbalansiran odmor i san doprinose održavanju dobrog psihofizičkog stanja, te obezbedjuju telu dovoljno energije i za druge fizičke aktivnosti.

 

BE ECO je uzevši u obzir gore navedene činjenice i veliki interes roditelja, proizveo jorgane i jastuke punjene čistom runskom vunom, i za odrasle. Do sada su samo bebe uživale u blagodetima spavanja na prirodnim materijalima, a od sada to mogu i veća deca, roditelji, bake i deke….

Vuna kao najsavršenije prirodno vlakno omogućuje da spavate čvrsto, mirno i zdravo, bas kao jagnje 😊, da se ne znojite, da sprečite alergije,  da smanjite astmu, reumu, išijas, bolove u vratu, te da sa radošću dočekate svaki novi dan.